Advieswerk logo

telefoon: 076-5289960
website: www.advieswerk.com
email: info@advieswerk.com

Referenties Print `opdrachtgevers`

Op deze pagina lees je ervaringen van een aantal klanten van Advieswerk.

Saskia:
Het traject heeft me vooral veel inzicht in mijzelf én in mezelf in verschillende situaties opgeleverd. Waarom doe/reageer ik zoals ik doe/reageer? En hoe zou ik dat anders kunnen aanpakken om meer te kunnen sturen?

Henk:
Estelle Schoenmakers-Stevens is betrokken, integer en heeft een groot vermogen tot luisteren.

Rinske:
Het traject was professioneel, zeer persoonlijk, een hele fijne begeleiding en inhoudelijk vooral ook een goede spiegel waarin je jezelf op een gestructureerde manier eens bekijkt en analyseert. De opdrachten, gesprekken en vooral ook goede vragen waren hiervoor een perfect hulpmiddel. 

Eric:
Het traject heeft mij het volgende gebracht:
Constructieve feedback bij de gedachtenvorming over mijn werk, mede in relatie tot de lopende reorganisatie. Meer zelfkennis/zelfinzicht in de betekenis van mijn werk in relatie tot wie ik ben en wat mij beweegt, dan wel de haalbaarheid of realiteitszin van wat ik beschouw als mijn ideale werk. En ik heb concrete stappen gezet in de zoektocht naar ander werk (inmiddels gevonden). Ik heb de respectvolle, pretentieloze manier van benaderen/luisteren (zonder oordeel), bijzonder gewaardeerd.

Karmijn:
Estelle Schoenmakers-Stevens was in staat om een veilige omgeving te creëren waar je voluit kon praten. Tevens was ze eerlijk en gaf ze je ook terug wanneer je tegenstrijdige signalen uitsprak. Buiten de afspraken om staat ze ook voor je klaar in de vorm van het lezen en beoordelen van brieven. Dit heb ik erg gewaardeerd.

Erwin:
Dankzij dit traject heb ik een beter inzicht in wie ik ben, wat ik kan en waar mijn hart sneller van gaat kloppen als het gaat om werk. Het heeft mij richting gegeven en biedt me de vaardigheid om beter te verwoorden wat mij drijft. Estelle Schoenmakers-Stevens houdt niet op bij alleen wat testjes en deze bespreken in een uurtje. Ze heeft me erg geholpen door me o.a. te wijzen op mindfullness en haar professionele blik te laten vallen op mijn cv en sollicitatiebrieven. Haar inzet en professionaliteit weet ze op een erg prettige manier te combineren met persoonlijke interesse en steun in een lastig proces.

Ingrid:
Een professioneel traject. Heeft me erg geholpen bij de zoektocht naar een andere baan.

José:
Naar aanleiding van het loopbaan- en coachingsstraject: ken ik mezelf nu een stuk beter. Kan “Nee,” zeggen op functies waarvoor ik gevraagd wordt en waar ik zogenaamd geknipt voor ben. Ik vraag me nu eerst af of ik dit wel wil. Ik heb de persoonlijke aandacht en oprechte belangstelling erg gewaardeerd. Estelle is niet overheersend of dwingend en laat de klant in haar waarde.

Hanneke:
Wat het traject mij heeft opgeleverd is dat ik me er nu van bewust ben wat mijn kwaliteiten zijn en ik kan dit duidelijk in een sollicitatiegesprek naar voren brengen. Daarnaast ben ik er meer van overtuigd geraakt niet meer in mijn huidige functie te willen werken en mijn nieuwe doel na ga streven. Ik weet dat mijn nieuwe doel niet onbereikbaar is. Daarnaast heb ik geleerd hoe ik een goed CV kan maken en hoe ik een betere sollicitatiebrief kan schrijven.
Estelle is altijd zeer geïnteresseerd in hoe het gaat, wat de voortgang is van mijn sollicitaties. Daarnaast neemt zij altijd ruim de tijd om goed te luisteren. Wat ik ook als bijzonder prettig heb ervaren is dat zij veel verstand van zaken heeft.

Irene:
Het traject heeft mij het gevoel gegeven dat ik bepaalde zaken beter kan relativeren en ik heb een betere balans gevonden tussen kunnen en willen.

Jolanda:
Mijn verwachting/vraag was vooral ‘een-stok-achter-de-deur’ in mijn zoektocht naar een geschikte/passende baan. Daarnaast ook meer inzicht willen krijgen in m’n kunnen, willen en talenten. Estelle en de opdrachten stimuleerden me enorm. Verder was het nog veel meer zelf doen (vereiste een actieve deelname), dan ik in eerste instantie verwachtte, maar dat is ook heel goed geweest. Ik voelde me enorm gesteund en heb meer zelfvertrouwen gekregen.